✔ 3D-tekening op maat

✔ Passie voor hout

✔ Voor ieders budget 

Kast op maat laten maken in Heist-op-den-Berg

Laat je kast op maat maken bij De Schrijn in Heist-op-den-Berg. Elke woning is uniek, vandaar is het dus niet gemakkelijk om de perfecte kast te vinden die geschikt is voor jouw ruimtes. Je wilt immers ook dat je kast bij je interieur past. De Schrijn biedt jou dé oplossing. Wij maken jouw ideale kast op maat die naadloos in de voorziene ruimte past. Met ons vakmanschap krijg je een maatkast volledig naar je wensen en stijl. Jij kiest het ontwerp en kleuren en wij doen de rest.

Heb je interesse in een kast op maat?

Verlies geen ruimte met een kast op maat

Een ruimte heeft een kast nodig om dingen in op te bergen. Je kan moeilijk je spullen op de grond laten rondslingeren. Een maatkast tilt je ruimte naar een hoge niveau. Je kan ook kiezen voor ingebouwde kasten om ruimtebesparend te werken. Houd er rekening mee dat een ingebouwde kast ook plaats nodig heeft, enkel wordt dit op een subtiele manier weggewerkt. Maatkasten nemen iets meer plek in beslag maar geven je ruimte meer karakter en opbergmogelijkheid. Een kast op maat benut alle beschikbare ruimte om volledige optimalisatie te verkrijgen. Dat is een handige optie om van een stoffige berging een berging op maat te maken. Wij kunnen van elke ruimte een mooie, praktische plek maken.

Berging op maat

Neem  contact met ons op

Een maatkast brengt vele voordelen met zich mee. Wacht dus niet langer en vraag nu je gratis offerte aan. Wij helpen je met plezier verder me je kast op maat. Met onze vakkennis over interieurschrijnwerken toveren wij elke ruimte om tot jouw droomkamer. Via ons contactformulier kan je ons eenvoudig bereiken voor al je vragen of opmerkingen. Je kan ook mailen naar info@deschrijn.be.